Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hold and Hollo

Holdvölgy (Hold and Holló)

 

Űrtechnológia és évszázados szakértelem – kivételesen nem szólamok szintjén, hanem valóságosan! A NASA-t megszégyenítő feldolgozó- és palackozóüzem csak a felszín, a háttérben van a lényeg: a tudatosan kiválogatott területek világszínvonalú minősége. Hét dűlő huszonkét parcelláján folyik a szőlőtermesztés, amit a borvidék legtapasztaltabb vincellére felügyel. A névadó Holdvölgy, Úrágya, Nyúlászó, Király, Betsek, Kakasok, Dorgó-tető: csupa-csupa egyéniség, zsenialitás, szakértelmet igénylő különcség. A végeredmény pedig? Világszerte keresett, elismert és díjazott borok, melyek a legelrugaszkodottabb fantázia és legmérnökibb tervezés nászának édesgyermekei…

 

• Melyik borvidék?

Tokaji

• Hol vannak?

3909 Mád, Árpád utca 13.

Mekkorák?

27 hektár

Mit termesztenek?

Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű, Zéta, Kabar

Miért szeresd?

Mert egy merőben új világ tárul fel előtted – minden túlzás nélkül!

Mi lesz a kedvenced?

A Hold and Holló Gyöngyöző UPPP, mert annyira vagányan kezeli a tokajiságot, hogy az ár-már blaszfémia, mégis zseniális!

 

VAGY

 

A Signature, azaz „a főborász folyékony aláírása”, ami nem más, mint egy édes birtokválogatás Furmint, Hárslevelű és Zéta fajtákból, és ami egyben egy szakmai truváj is, hiszen az összes borászati technika fúziójaként Fordítás, Máslás, Aszú, Esszencia és Szamorodni is egyszerre, de egyik sem. Kóstolni, megfejteni!!

Rendezés:

HoldAndHollo - DRY

2.921 Ft
Várható szállítás: 2021. június 15.
999 db raktáron

HoldAndHollo - SWEET

3.636 Ft
Várható szállítás: 2021. június 15.
999 db raktáron

HoldAndHollo - Gyöngyöző UPPP 2017

3.678 Ft
Várható szállítás: 2021. június 15.
Utolsó 2 db raktáron