Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

 

A nemcsakbor.hu oldalon csak 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak.

 

Fizetési módok

 

Utánvétel esetén készpénzben, vagy bankkártyával

Rendelését átvételkor, készpénzben, vagy bankkártyával fizeti. Rendelése összegét a futárszolgálat munkatársának tudja kifizetni, az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt.

A megrendelő a budapesti kiszállításnál, bankkártyás utánvételes fizetést nem tud választani.

 

Bankkártyával

Amennyiben Ön a bankkártyás fizetést választotta, a sikeres megrendelést visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva lesz lehetősége kiegyenlíteni a megrendelt tételeket.  

Minden tranzakció az Ön biztonsága érdekében titkosított. A kártyás fizetésről további információkat az Adatvédelmi irányelvek menüpontban olvashat. 

* Amikor a kártyás fizetést jóváhagyják, az összeget azonnal zároljuk, és a megrendelésről e-mailes visszaigazolást küldünk neked. Kártyádat a csomag elküldésekor terheljük meg. Ha bármely tételt visszaküldesz, ennek összegét visszafizetjük a kártyádra. Ha a kártyatranzakciót nem hagyják jóvá, a megrendelésedet töröljük. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen kérdésed merül fel, lépj kapcsolatba a bankoddal vagy a kártya kibocsátójával.

 

PayPallal

 

Bankkártyával FoxPost automatában

Az utánvétel díja : 200 Ft

 

Szállítási és átvételi módok

 

FoxPost csomagautomaták

Országszerte 158 db FOXPOST csomagautomata közül választhatsz. Az automaták országszerte a legismertebb bevásárlóközpontokban hozzáférhetőek. A csomagautomatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni! 

Szállítási határidő: 1 - 3 munkanap

0 - 19.999Ft-ig - 870 Ft

20.000 Ft végösszeg felett - Ingyenes!

 

Házhoz szállítás Budapesten

Budapest területén belül saját futárunk szállítja házhoz a megrendelt tételeket.  Abban az esetben, ha 10:00-ig leadod a rendelésed, futáraink az adott napon 18.00 óráig szállítják a terméket. Kollegáink természetesen egyeztetnek Veled!

 

A megrendelő a budapesti kiszállításnál, bankkártyás utánvételes fizetést nem tud választani.

Kiszállítási határidő, ha van raktáron a termék, akkor 1 nap.

0 – 10.000  Ft-ig - 1 270 Ft

10.000 Ft végösszeg felett - Ingyenes!

Utánvétel díja: 200 Ft

 

Házhoz szállítás belföldön - GLS futárszolgálattal

 

A vidéki házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi, kizárólag munkanapokon. Rendelésedet a következő munkanap 8 -17 óra között szállítják ki. A futárszolgálat SMS-t küld a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét és egy 3 órás időintervallumot, amikor szállítják a csomagot.

A csomagfelvételt követően e-mailben értesítést küldünk a szállított csomag sorszámáról, mely alapján a futárszolgálat diszpécsere tájékoztatást tud nyújtani a kiszállítás pontos idejéről. A GLS a feladók és címzettek számára is elérhető. A címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8:00-20:00 óra között működik.

Telefonszám: +36-29-88-67-00

0 - 19.999 Ft-ig - 1 990 Ft

20.000 Ft végösszeg felett - Ingyenes!

Utánvétel díja: 200 Ft