Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

NemCsakBor

 

“A bor férfidolog, csendesen kell beszélni róla. Leghelyesebben egy pohár bor mellett.”

(Márai Sándor)

 

Igaz, ami igaz, de azért mi ketten szerettük meg a borokat, külön-külön is, de együtt fedeztük fel igazán.

A borok iránti szeretet miatt éreztük azt, hogy talán ebben több is van. Lehet ezt úgy is kínálni, hogy különlegesebb legyen, hogy élmény legyen, hogy adjon valamit a naphoz. Ezért gondoltunk egy nagyot és most itt van a “nemcsakbor”.

A célunk az, hogy a borok rendelése és ízlelése mellett némi tudást is adjunk, legyen mögötte ismeretanyag annak, aki érdeklődik is a borok világa iránt.

Rohanó világunkban fontosnak tartjuk, hogy olyan pincészetek borai is megjelenjenek a kínálatunkban, akik nem a széles “tömegnek” készítik nagy szakértelemmel termékeiket, ezzel is támogatva a magyar termelőket.

Online értékesítünk, mert hiszünk a kényelemben, abban, hogy a nem kell messzire utazni egy-egy különlegesebb italért és nem kell sorban állni a hipermarketekben.

Legyen szó ajándékról vagy csak egy kis szenvedélyről és csipetnyi eleganciáról a hétköznapok sodrában, mi segítünk ebben, mindezt elérhető árakon.

Csak azt adjuk, amit mi is választanánk.

 --------------------

Mert kicsit a borfogyasztást túlgondoljuk, a bort ki kell nyitni és elfogyasztani, 2 pohárral egy finom étel mellé, egy baráti beszélgetéshez vagy egy jó sorozathoz. Mert egy bor vagy ízlik, vagy nem és ennyi. - Zsolt